Kalliohovi

Kalliohovi on Metsämaan Urheilijoiden rakennuttama urheiluhalli. Kalliohovissa toimii kouluaikoina koululaisten ruokailu. Sisäliikuntakautena niin koululaiset kuin päiväkotilaisetkin käyttävät liikuntasalin palveluja.

 

Kalliohovi toimii myös juhlapaikkana, jossa voidaan järjestää juhlia laidasta laitaan. Salin pinta-ala on n. 475 m2. Hallista löytyy myös pöytiä ja tuoleja isompiakin juhlia varten. Halliin mahtuu kerralla n.500 juhlijaa.

 

Kalliohovin piha on asfaltoitu, joten paikoitusaluetta riittää. Kalliohovissa pelataan Urheilijoiden järjestämää bingoa torstaisin kello 18.45 alkaen. Kalliohovista löytyy myös pienimuotoinen kuntosali, jossa on monipuoliset laitteet. Laitteet on hankkinut Loimaan liikuntatoimi joka myös ylläpitää kuntosalia, kuntosali on maksuton käyttäjille.

 

Hallin käytöstä vastaa Metsämaan Urheilijat jolta hallia voi varata myös yksityiseenkin käyttöön, kts. varaukset.

 

Halli on myös erinomainen paikka esim. häätilaisuuksien viettoon koska se sijaitsee aivan Metsämaan v.1777 rakennetun puukirkon välittömässä läheisyydessä, kts. Metsämaan kirkko. Hallin varaus pitkäaikaiseen liikuntakäyttöön tehdään Loimaan kaupungin liikuntatoimen kautta vuosittain haettavalla liikuntatilahakemuksella.

 

Osoite

Metsämaantie 618, 32270 Metsämaa

Sijainti kartalla >

 

GPS

N 60°56,422′

E023°09,250′

Copyright Metsämaan Kyläyhdistys  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia