Metsämaan VPK

Metsämaan VPK on 70 vuotta vanha yhdistys, jolla on sopimus Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen kanssa.

 

Hälytystehtäviä on vuositttain noin 50 kappaletta. Tällä hetkellä hälytysosastoon kuuluu noin 14 henkilöä. Palokunnan päällikkönä toimii Jussi Tuominen.

 

Hälytyskalustoon kuuluu kolme ajoneuvoa: vuonna 2017 saimme uuden nelivetoisen sammutusauton, säiliöauto, miehistön kuljetusauto ja mönkijä jossa on henkilön siirtämiseen tarkoitettu perävaunu. Paloasema sijaitsee Kirkon vieressä osoitteessa Metsämaantie 614.

Metsämaan VPK toimintaa

Harjoitukset ovat syys- ja talviaikana joka tiistai kello 17.30 alkaen

 

Mukaan reippaaseen ja hyödylliseen toimintaan pääsevät kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, mutta sammtutustyökurssillekin pääee jo samana vuonna kun täyttää 17. Nuorta verta tarvitaan aina joten jos sinua kiinnostaa henkilöiden pelastaminen ja tulipalojen sammuttaminen ja sinulla on positiivinen asenne miksei innokaskin niin tule mukaan toimintaan.

 

Metsämaan VPK turvaa kylämme turvallisuutta. VPK ei pelkästään sammuta tulipaloja vaan myös auttaa onnettomuuksissa. Olemme näkyvillä useissa kyläntapahtumissa ja myöskin joissakin Loimaalla järjestetyissä tapahtumissa. Autamme mielellään jokaista apua tarvitsevaa.

 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/341935092632/

 

 

Palopäällikkö Jussi Tuominen p. 040-7429855

pj Aimo Inkeroinen p. 040-7225649

HÄTÄTAPAUKSESSA, YLEINEN HÄTÄNUMERO 112

Palokunnan sähköposti metsamaanvpk@vs-alpe.fi

(Viestit jakautuu kaikille palokunnan jäsenille.)

 

>> Pelastustoimen tehtäviä tilannehuoneessa

Copyright Metsämaan Kyläyhdistys  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia